Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene

Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, SPELTA, 270 gramų
  • Sviestas, kambario temperatūros, 230 gramų
  • Cukrus, 70 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Uogienė, 300 gramų
Įdarui:
  • Varškė, 1 pakelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į varškę mušame kiaušinį, beriame cukrų, išmaišome.

  2. Sviestą su cukrumi ištriname iki purumo.
    Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.

  3. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame du trečdalius tešlos masės.
    Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
    Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
    Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.

  4. Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių, kol gražiai pagels.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai