Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, SPELTA, 270 gramų
- Sviestas, kambario temperatūros, 230 gramų
- Cukrus, 70 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Uogienė, 300 gramų
- Varškė, 1 pakelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukrus, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Į varškę mušame kiaušinį, beriame cukrų, išmaišome.
Sviestą su cukrumi ištriname iki purumo.
Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame du trečdalius tešlos masės.
Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių, kol gražiai pagels.
» Rašyti komentarą
» Komentarai