Švieži troškinti kopūstai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 800 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Kmynai, nebūtinai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto gūžė nuplaunama, smulkiai supjaustoma, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinama ir nusunkiama. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste ar su kubiukais supjaustytais lašiniukais.
Pakepinti svogūnai, paruošti kopūstai sukrečiami į indą, užpilama 0,5 stiklinės sultinio ar vandens ir troškinama ant mažos ugnies, kol visai suminkštės. Baigiant troškinti, suberiami pipirai ar kmynai.
Valgoma pavakariams su bulvėmis ar tiekiama pietums prie kiaulienos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-13 13:10
Vienur yra parasyta lasinuku kitur ne?nesuprasti
2015-10-19 15:56
Labai skanu
2015-10-03 15:59
Pamirsot morku darasyti ant Foto visai kitokia spalva pagal jusu aprasyma neatitinka
2018-08-15 22:05