Švieži troškinti kopūstai

Švieži troškinti kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 800 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai, nebūtinai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Kopūsto gūžė nuplaunama, smulkiai supjaustoma, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinama ir nusunkiama. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste ar su kubiukais supjaustytais lašiniukais.
Pakepinti svogūnai, paruošti kopūstai sukrečiami į indą, užpilama 0,5 stiklinės sultinio ar vandens ir troškinama ant mažos ugnies, kol visai suminkštės. Baigiant troškinti, suberiami pipirai ar kmynai.

Valgoma pavakariams su bulvėmis ar tiekiama pietums prie kiaulienos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kotrina
2018-08-15 22:05
Ant galo pomidorų padažo tinka ir kitos daržovės
Liv
2016-08-13 13:10
Vienur yra parasyta lasinuku kitur ne?nesuprasti
Monika
2015-10-19 15:56
Labai skanu
Simone
2015-10-03 15:59
Pamirsot morku darasyti ant Foto visai kitokia spalva pagal jusu aprasyma neatitinka