Šviežių grybų padažas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grybai, švieži, virti, 500 gramų
- Sultinys, mėsos, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Susmulkintas pakepintas svogūnas sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, patroškinama. Svieste kepinami miltai, kol pagels, atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama. Sudedami grybai, dar pavirinama, vėliau supilama grietinė, įberiama kapotų petražolių.
Padažas tinka prie įvairių švelnesnio skonio mėsos, kruopų, daržovių, ypač bulvių patiekalų. Aštriems patiekalams šis padažas netinka, nes nustelbia pagrindinio valgio skonį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-22 16:12
nesuprantu
jei vietoj svogunu dedama svogunu milteliai ir nemegsantis zmogus net nesusipranta tai kam juos isviso det? 


2010-09-07 18:50


2009-05-13 17:42
kas nemegsta svogunu, patariu isideti nors svogunu milteliu, tokiu pardej turetu buti, jie visuose patiekaluose skonio gero duoda, mano vyras irgi nemegsta svogunu, kai idedu milteliu, net nesusipranta kas ten
o pievagrybiai skanus ir zali, nei virti, nei kepinti 


2009-03-01 12:05
Kadangi svogunu nevelgau, vietoj svoguno naudoju siek tiek cesnako.. O grybu taip pat neverdu. 

2011-06-21 14:34