Šviežių grybų salotos

Šviežių grybų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baravykai, ar raudonikiai, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai
  • Petražolės, šaknis
  • Juodieji pipirai, malti
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Actas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai