Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, švieži, 300 gramų
- Kopūstai, rauginti, 159 gramai
- Dešra, rūkyta, 100 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Prieskoniai
- Prieskoninės žolelės, Krapai, gelsvė, petražolė , 1 žiupsnelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Šviežius kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Į puodą kopūstus sudėti, įpilti vandens (kad apsemtų) ir patroškinti. Per tą laiką susipjaustyti dešrą, česnakus, petražoles, krapus ir gelsvę. Nusiskusti bulves ir jas užkaisti.
Tiek laiko užteks troškinti šviežią kopūstą. Dabar galima sudėti raugintus kopūstus, dešrą, česnakus, druskos. Troškinti, kol išvirs bulvės. Apie 20 min. Tada suberti krapus, gelsvę ir petražoles. Dar patroškinti minutę kitą ir išjungti viryklę.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai