Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Salierai
- Poras
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Kiauliena, ar jautiena, 600 gramų
- Kopūstai, 700 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Vanduo, 2 litrai
Gaminimo instrukcija:
Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-17 11:42
o prie ko čia vegetariškas, jei su Knysliuko sultiniu?
2009-06-27 13:58
Na receptas kaip matau surašytas visiškai ne nuosekliai pagal paruošima puse ingredientų nereikia kur porai su salierais?
2010-08-13 18:02