Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Petražolės, šaknis, 0.5 vieneto
- Morkos, 0.5 vieneto
- Žirniai, švieži, 100 gramų
- Vanduo, 2 stiklinės
- Grybai, džiovinti, 10 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pipirai, juodieji
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai