Šviežūs uogų ledai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Uogos, šaldytas (avietės, mėlynės, gervuogės), 250 gramų
- Grietinėlė, 35%, riebi (30-35% riebumo), 50 mililitrų
- Cukraus pudra, 5 valgomieji šaukštai
- Mėta, šviežia, lapeliai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Virtuviniame kombaine arba smulkintuvu sutrinti šaldytas uogas, cukraus pudrą ir grietinėlę iki vientisos masės.
Ledus patiekti iš karto rutuliukais ir nepamiršti papuošti šviežios mėtos lapeliais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-27 23:06
Labai skanu. Kur žmonės taip moka daryti.
2016-05-28 18:01