Švilpikai

Švilpikai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Miltai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Druska, 1 žiupsnelis
Patiekiant:
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirti, nusunkti ir sugrūsti.

  2. Į bulves suberti miltus, įmušti kiaušinius, įberti druskos ir gerai išmaišyti.

  3. Iš masės suformuojami blyneliai ar rombai. Juos sudėti į kepimo skardą, dėti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 20 minučių, kol pasipūs ir paruduos.

  4. Pateikti su grietine ir ištirpintu sviestu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dovile
» Rašyti komentarą
» Komentarai
virginijs
2019-02-10 18:29
pamirsta bet nauja ir skanu aciu
Elvyra
2018-08-10 20:10
Ar nereikia deti kepimo milteliu,kad iskiltu
G,ggg
2018-04-15 00:21
Mariau! Tai labai senas receptas! Ir galimas padažas su spirgais
Laima
2018-04-14 21:29
Ačiū
Erika
2017-09-27 11:04
Na tikrai paprasta,pigu ir lb.skanu