Švilpukai

Švilpukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • Miltai, 550 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 6 vienetai
Kremui:
  • Kiaušiniai, baltymai, 6 vienetai
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:
  1. Suminkyti tešlą iš nurodytų produktų. Tešla turi būti minkšta. Padalinti ją į nedidelius rutuliukus (maždaug kiaušinio dydžio) ir įdėti į šaldytuvą.
    Baltymus išplakti su cukrumi iki putų. Baigiant plakti įdėti citrinos rūgšties pagal skonį.

  2. Tešlos rutuliukus plonai iškočioti, aptepti baltymų kremu, padalinti į 8 trikampiukus. Kiekvieną trikampėlį suvynioti ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 170 °C temp. laipsnių įkaitintoje orkaitėje.



    Skanaus.

Porcijų skaičius: 58
Receptą atsiuntė: Vita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
simona
2014-06-12 16:18
Gaivus labai
Agnė
2014-06-12 16:17
Skanu