Svogūnai prie alaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Vanduo, 3 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti miltus su kiaušiniu ir vandeniu. Supjaustyti svogūnus į žiedelius. Sudėti svogūnus į tešlą. Į keptuvę įpilti 3 šaukštus aliejaus ir užkaisti keptuvę ant lėtos ugnies. Dažyti svogūnus į tešlą ir kepti. Iškepus įdėti į lėkštę svogūnus ir užberti druskos. Nepamirškite patiekti su alumi. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-07 00:30
Tai reikia mastyti logiskai su galva, o ne 100% recepta kopijuoti. aiskiai matoma kad tiek vandens pilti yra nesamone.
2011-01-02 14:07
labai geras receptas, valgau Muskato restorane pastoviai.
2010-12-31 13:08
NESAMONE PATI TIKRIAUSIA,PATIKRTINKIT RECEPTA,GAL MAZIAU VANDENS TURETU BUTI,MATYT SI RECEPTA TIKRAI DIDIEJI KULINARAI DEJO.DAUGIAU NIEKADA IS SIO PUSLAPIO NIEKO NEGAMINSIU,SUGADINO VISA NAUJAMETINE NUOTAIKA.
2015-04-14 14:24