Svogūnai prie alaus
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kiaušiniai, 1 vienetas
 - Vanduo, 3 stiklinės
 - Svogūnai, 1 vienetas
 - Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
 - Druska
 - Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Sumaišyti miltus su kiaušiniu ir vandeniu. Supjaustyti svogūnus į žiedelius. Sudėti svogūnus į tešlą. Į keptuvę įpilti 3 šaukštus aliejaus ir užkaisti keptuvę ant lėtos ugnies. Dažyti svogūnus į tešlą ir kepti. Iškepus įdėti į lėkštę svogūnus ir užberti druskos. Nepamirškite patiekti su alumi. Skanaus!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2012-07-07 00:30
Tai reikia mastyti logiskai su galva, o ne 100% recepta kopijuoti. aiskiai matoma kad tiek vandens pilti yra nesamone.
                    2011-01-02 14:07
labai geras receptas, valgau Muskato restorane pastoviai.
                    2010-12-31 13:08
NESAMONE PATI TIKRIAUSIA,PATIKRTINKIT RECEPTA,GAL MAZIAU VANDENS TURETU BUTI,MATYT SI RECEPTA TIKRAI DIDIEJI KULINARAI DEJO.DAUGIAU NIEKADA IS SIO PUSLAPIO NIEKO NEGAMINSIU,SUGADINO VISA NAUJAMETINE NUOTAIKA.
                    
2015-04-14 14:24