Svogūnai su actu

Svogūnai su actu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Actas
  • Vanduo
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tai
2016-06-27 20:22
Kokio stiprumo actą pirkti?
anonimas
2016-05-18 11:30
patarimas: jei norite skaniu svogunu, uzpilkite acto, uzplikykite verdanciu vandeniu, palaikykite uzdenge kelias minutes. po to ispilkite skysti ir uzberkite pora sauksteliu cukraus, ziupsneli druskos. ismaisykite ir palikite vesti. skanaus
tomas
2016-01-01 14:32
o tai kiek laiko marinuoti? t.y. laukti?
gintaras
2015-11-14 21:58
Labai gerai.
Bozena
2014-08-29 15:40
Super