Svogūnai su actu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 4 vienetai
- Actas
- Vanduo
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-05-18 11:30
patarimas: jei norite skaniu svogunu, uzpilkite acto, uzplikykite verdanciu vandeniu, palaikykite uzdenge kelias minutes. po to ispilkite skysti ir uzberkite pora sauksteliu cukraus, ziupsneli druskos. ismaisykite ir palikite vesti. skanaus
2016-01-01 14:32
o tai kiek laiko marinuoti? t.y. laukti?
2015-11-14 21:58
Labai gerai.
2014-08-29 15:40
Super
2016-06-27 20:22