Svogūnų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, šaldyta, sluoksniuota, 300 gramų
- Vištiena, (rūkytos blauzdelės), 200 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pievagrybiai, 4 vienetai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Čiobreliai, 1 vienetas
- Petražolės, džiovintos, 1 žiupsnelis
- Česnakas, granulės, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinė, 200 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, juodi, malti, 1 žiupsnelis
- Muskatas, 1 žiupsnelis
- Sūris, tarkuotas ''Džiugas, 1 žiupsnelis
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Atšildyti tešlą. Kepimo formą ištepti riebalais, iškloti sluoksniuota tešla ir padaryti kraštelį. Vištos šlaunelę supjaustyti nedideliais kubeliais, svogūną - žiedeliais. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir lengvai apkepinti svogūną, pievagrybius su vištiena. Čiobrelius ir petražoles smulkiai supjaustyti. Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine, pagardinti druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu, čiobreliais, petražolėmis, granuliuotu česnaku, kmynais. Į grietinės masę suberti kepintus svogūnus, pievagrybius su paukštiena. ir gerai viską sumaišyti ir dėti ant išklotos tešlos. Kepti iki 200 ° temp. įkaitintą orkaitę apie 30 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai