Svogūnų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, mėlynos, 1 vienetas
- Svogūnai, paprasti, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Kardamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, (cukranendrių), 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, (kokosų), 2 valgomieji šaukštai
- Mėta, šviežios, 1 lapas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai