Svogūnų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas, prancūziškas, riekutėmis, 4 vienetai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Parmezano sūris, tarkuotas, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, daržovių, 1.5 litro
- Svogūnai, 500 gramų
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.
» Rašyti komentarą
» Komentarai