Svogūnų sriuba

Svogūnų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, prancūziškas, riekutėmis, 4 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, daržovių, 1.5 litro
  • Svogūnai, 500 gramų
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.

» Rašyti komentarą