Svogūnų trinta sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų blauzdelės, 200 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Žirniai, 150 gramų
- Bulvės, 1 vienetas
- Salierai, lapai
- Bazilikas
- Sultinys, kubelis, 1 vienetas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Užkaičiame 1,5 l vandens. Sudedame smulkintą vištieną, morkas ir sultinio kubelį. Verdame, kol išverda vištiena. Tada mėsą atskiriame nuo kaulų ir smulkiais supjaustome. Suberiame smulkintą bulvę, žirnius ir saliero lapus. Taip pat smulkintą vištieną. paskaniname prieskoniais ir sutriname. Papuošiame petražolėmis ir grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-03 14:22