Tagliatelle all`astice

Tagliatelle all`astice
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Vynas, baltas, 100 gramų
  • Makaronai, 350 gramų
  • Vėžiai, 8 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Pomidorų pasta, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 35%, 50 gramų
  • Petražolės, 20 gramų
  • Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:

Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedame vėžiagyvius, beriame šiek tiek smulkintų česnakų, svogūnų ir viską kepiname ant vidutinės ugnies apie 10-12 min. Tuo tarpu atskirame nedideliame puode gaminkite padažą. Įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite likusį smulkintą svogūną su česnaku. Supilkite pomidorų tyrę, kepinkite apie 5 min. ir tada pilkite grietinėlę. Pabarstykite druska ir pipirais. Pakepinkite ant silpnos ugnies dar maždaug 5 min. Jūsų padažas paruoštas. Grįžtame prie vėžiagyvių. Apkepinus 10-12 min. vėžiagyvius apipilkite baltu sausu vynu, leiskite jam nugaruoti ir dėkite juos į padažą. Gerai pamaišykite ir palikite kelioms min., tam, kad jie įsigertų padažu. Tada išvirtus makaronus sudėkite i padažą gerai išmaišykite ir serviruokite i lėkštę, pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai