Tagliatelle Bolognese

Tagliatelle Bolognese
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, 250 gramų
  • Makaronai, tagliatelle, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Cukinija, maža, 1 vienetas
  • Ruošinys,  „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese”, 1 pakelis
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.

  2. Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.

  3. Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.

  4. „MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.

  5. Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.

  6. Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Naminiai makaronai
2015-10-27 15:54
O kad patiekalas gautųsi dar skanesnis ir sveikesnis, rekomenduoju naudoti rankinę makaronų mašinėlę ir makaronus pasigaminti patiems www.pastamaker.lt