Tailandietiški žuvies blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kmynai, Kuminas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kalendra, malta, 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Žalioji citrina, sultys ir tarkuota žievelė, 1 vienetas
- Žuvis, balta, filė, 300 gramų
- Karis, raudona Tailandietiška pasta, 3-4
- Svogūnai, didelis, 3 vienetai
- Krakmolas, bulvių, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Aitrioji paprika, pipiras, 3 vienetai
- Imbieras, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Supjaustom svogūną, 3 čili pipirus ir sumaišom su maltu imbieru, juodaisiais pipirais, maltu kuminu, malta kalendra, sojos padažu ir žoliosios citrinos sultimis bei tarkuota žievele. Sudedam viską į mikserį ir maišom kol pasidarys vientisa tiršta masė.
Sudedam smulkiai pjaustytą žuvį į mikserį, įdedam kario pastą ir krakmolą. Viską sumalam, išimam į atskirą indą ir sumaišom su smulkiai pjaustytais svogūno laiškais. Tada formuojam mažus blynelius ir kepam karštam aliejuje keptuvėje arba fritiūrinėje kol paruduos. Patiekti su pjaustytais šviežiais agurkais ir pomidorais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-13 23:42
nu tai dalinkis su kitais jei zinai zymiais skaniasniu
2009-10-13 19:26
kazkaip tavo tu "ymiai skanesniu" taip ir nesimato sitam saite?..
2009-10-13 15:32
visiskai nieko gero, esu padariusi ir zymiai skanesniu
2009-09-19 13:09
2009-10-13 23:43