Tailandietiški žuvies blyneliai

Tailandietiški žuvies blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kmynai, Kuminas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kalendra, malta, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Žalioji citrina, sultys ir tarkuota žievelė, 1 vienetas
  • Žuvis, balta, filė, 300 gramų
  • Karis, raudona Tailandietiška pasta, 3-4
  • Svogūnai, didelis, 3 vienetai
  • Krakmolas, bulvių, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
  • Svogūnai, didelis, 1 vienetas
  • Aitrioji paprika, pipiras, 3 vienetai
  • Imbieras, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Supjaustom svogūną, 3 čili pipirus ir sumaišom su maltu imbieru, juodaisiais pipirais, maltu kuminu, malta kalendra, sojos padažu ir žoliosios citrinos sultimis bei tarkuota žievele. Sudedam viską į mikserį ir maišom kol pasidarys vientisa tiršta masė.
Sudedam smulkiai pjaustytą žuvį į mikserį, įdedam kario pastą ir krakmolą. Viską sumalam, išimam į atskirą indą ir sumaišom su smulkiai pjaustytais svogūno laiškais. Tada formuojam mažus blynelius ir kepam karštam aliejuje keptuvėje arba fritiūrinėje kol paruduos. Patiekti su pjaustytais šviežiais agurkais ir pomidorais. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sport
2009-10-13 23:43
Deja del patiekalo tai reikes pameginti, bet labai atrodo kad ne is pirmo ir antro karto gali skaniai iseit
Sport
2009-10-13 23:42
nu tai dalinkis su kitais jei zinai zymiais skaniasniu
edkved25
2009-10-13 19:26
kazkaip tavo tu &quotymiai skanesniu" taip ir nesimato sitam saite?..
profesionali vireja
2009-10-13 15:32
visiskai nieko gero, esu padariusi ir zymiai skanesniu
(anonimas)
2009-09-19 13:09