Tarkuotų bulvių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pipirai, juodieji, malti
- Druska
- Kiauliena, kumpis arba lašinukai, 70 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Bulvės, 15 vienetų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Žalios bulvės sutarkuojamos, įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis ir viskas sumaišoma. Į skardą dedami taukai ar pakepinti lašiniukai ir įkaitinama. Ant jų 3—5 cm storio sluoksniu sukrečiamos tarkuotos bulvės. Paviršius išlyginamas ir skarda dedama į 190 laipsnių pagal Celsijų orkaitę. Kepama apie 1 val., kol paviršius gražiai parusvėja. Iškeptas apkepas supjaustomas gabalais ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Pakepinti su svogūnais lašiniukai tiekiami atskirai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-14 21:03
Nuotraukoje lyg dar ir varškė matosi.........
2013-08-23 08:08
kur dedasi grietine
2013-05-25 13:58
Atrodo turetu buti skanu, gaminsiu siandien
2012-08-14 14:56
Nuo kada fabrikinis aliejus, kad ir kokios augalinės kilmės bebūtų sveikiau už naturalius taukus???
Funny ))
Funny ))
2014-11-27 11:05