Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 800 gramų
- Vištų šlaunelės be kaulo ir odos, 400 gramų
- Krakmolas, 100 gramų
- Varškė, 1 pakelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Razinos, 1 sauja
- Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Bulvės išverdamos šiektiek pasūdytos. Kai jos atvės, sutrinamos, įmušti du kiaušinius, įdėti krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma. Jeigu košė bus per kieta, įpilti grietinėlės.
Iš šios masės padaromi paplotėliai, ant jų viduriuko dedamas varškės ir mėsos įdarai ir formuojami cepelinai.
Paruošti cepelinai dedami į pasūdytą vandenį atskiruose puoduose ir verdami po 5 - 7 minutes. Skanaus.
Varškės įdaras: varškė pertrinama, įmušamas kiaušinis, įdedama vanilinio cukrais ir išmirkytų razinų. Viskas gerai išmaišoma.
Mėsos įdaras: vandenyje su prieskoniais ištroškinta mėsa sumalama, įdedama pakepintų svogūnų, druskos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-08-02 21:14
Kur čia tarkuotos bulvės dedamos????
2016-11-20 13:44
Galbut kas įdėjo ta repcepta givenime nėra valgiti darius miltų reikia idėti taip verdant košė gausis
2016-10-10 21:48
Pritariu, čia didžkukuliai!!!!!
2016-09-25 20:37
Paprieštarausiu.čia yra didckukuliai
2021-12-18 10:31