Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais

Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, 800 gramų
  • Vištų šlaunelės be kaulo ir odos, 400 gramų
  • Krakmolas, 100 gramų
  • Varškė, 1 pakelis
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Razinos, 1 sauja
  • Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulvės išverdamos šiektiek pasūdytos. Kai jos atvės, sutrinamos, įmušti du kiaušinius, įdėti krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma. Jeigu košė bus per kieta, įpilti grietinėlės.

  2. Iš šios masės padaromi paplotėliai, ant jų viduriuko dedamas varškės ir mėsos įdarai ir formuojami cepelinai.

  3. Paruošti cepelinai dedami į pasūdytą vandenį atskiruose puoduose ir verdami po 5 - 7 minutes. Skanaus.

  4. Varškės įdaras: varškė pertrinama, įmušamas kiaušinis, įdedama vanilinio cukrais ir išmirkytų razinų. Viskas gerai išmaišoma.

  5. Mėsos įdaras: vandenyje su prieskoniais ištroškinta mėsa sumalama, įdedama pakepintų svogūnų, druskos.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2017-08-02 21:14
Kur čia tarkuotos bulvės dedamos????
Arunas
2016-11-20 13:44
Galbut kas įdėjo ta repcepta givenime nėra valgiti darius miltų reikia idėti taip verdant košė gausis
Jolita
2016-10-10 21:48
Pritariu, čia didžkukuliai!!!!!
Skanu
2016-09-25 20:37
Paprieštarausiu.čia yra didckukuliai