Taškento salotos su majonezu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ridikėliai, žalieji, maži, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, virti, 1 vienetas
- Kiaušiniai, (putpėlių), 2 vienetai
- Jautiena, virta pasūdytame vandenyje., 100 gramų
- Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Pipirai, juodi
- Aliejus
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Žaliuosius ridikus ir išvirtą ir ataušintą supjaustyti juostelėmis. Putpėlių kiaušinius išvirti ir susmulkinti. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Paruoštus komponentus sudėti į dubenį, įpilti šiek tiek aliejaus, pagal skonį dėti "Vilniaus" majonezo, išmaišyti bei pabarstyti smulkintais krapais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai