Taškuoti sodžiaus kukuliukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, faršas, mėgstamas, 300 gramų
- Kiaušiniai, + 1 trynys, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Prieskoniai, mėsos
- Svogūnai, laiškai, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, apvoliojimui
Gaminimo instrukcija:
Padažui:
1 svogūno
"Sodžiaus" pomidorų padažo
100 g grietinės
prieskonių
druskos
Į faršą sudedame kiaušinį ir trynį, smulkintus laiškus ir kubeliais pjaustytą fermentinį sūrį. Viską išmaišome ir formuojame kukuliukus, juos voliojame į miltus ir verdame aliejuje (galima ir kepti keptuvėje). Kai kukuliukai išverda, dedame į puodą ir užpilame padažu. Patroškiname apie 10 minučių.
Padažas: Svogūno kubelius pakepiname aliejuje, įdedame grietinės ir pomidorų padažo. Įberiame pipirų, druskos. Viską užviriname.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-19 04:25
Pasakiskai skanu, visi isgyre! muah uz sita receptuka!
2010-08-19 06:08
viska normaliai tik as nemegstu kiausiniu
2010-04-16 23:37
na o as jau pasigaminau, tik man savaip gavosi, as kepiau keptuveje, paskui ten pat ir padaza padariau, zodziu gavosi laaabai skaniai- 10 balu
2010-02-23 21:53
atrodo skaniai,eisiu pasigaminti
2011-04-02 14:50
Aciu uz saunu receptuka.