Terrine kalakutienos ir vištienos

Terrine kalakutienos ir vištienos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, file, 700 gramų
  • Kalakutiena, 300 gramų
  • Garstyčios, su grūdėliais , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Kiauliena, (šoninė), 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 100 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.

  2. Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).

  3. Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.

  4. Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
pfff
2015-11-23 00:39
Kas cia taip rase si recepta?ar verte?google translate?gal butu ir skanu,bet nelabai supratau ta bendrati...