Terrine kalakutienos ir vištienos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, file, 700 gramų
- Kalakutiena, 300 gramų
- Garstyčios, su grūdėliais , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Kiauliena, (šoninė), 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 gramų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).
Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-23 00:39