Tešloje kepta lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašiša, filė, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Alus, šviesus, 125 mililitrai
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinio, alaus bei druskos užmaišoma tešla (ji valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami. Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ar miltiniais gaminiais ir pomidorų padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-28 00:57
o kiek laiko kepti?
2010-01-15 14:46
Kad trapi ir skani tešla pavyktu, alus bet koks netinka. Kepėm su miežiniu - skanu, su tais kur daugiausia reklamuojami - ne!
oku2:

2009-07-09 20:23
graziai atrodo
arselis:

2009-05-17 14:46

2011-10-03 18:58