Tešloje kepta lašiša

Tešloje kepta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, filė, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Alus, šviesus, 125 mililitrai
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinio, alaus bei druskos užmaišoma tešla (ji valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami. Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ar miltiniais gaminiais ir pomidorų padažu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
pukuotukas
2011-10-03 18:58
Super kaip skanu! oku2: arselis:
aldona
2010-03-28 00:57
o kiek laiko kepti?
Gintas
2010-01-15 14:46
Kad trapi ir skani tešla pavyktu, alus bet koks netinka. Kepėm su miežiniu - skanu, su tais kur daugiausia reklamuojami - ne! oku2:
agne
2009-07-09 20:23
graziai atrodo arselis:
(anonimas)
2009-05-17 14:46
arselis: