Tešloje kepta silkė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 6 valgomieji šaukštai
- Druska
- Silkė, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Salotos, lapai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Išmirkytos silkės perpjaunamos išilgai pusiau ir išėmus kaulus, apdžiovinamos. Kiaušinių tryniai išsukami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama. Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą kartu su likusiais miltais ir druska. Silkės pavoliojamos tešloje ir iškepamos įkaitintame aliejuje. Tiekiamos ataušintos, papuoštos salotų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-24 10:02
tikuosi bus skanu
2016-11-15 17:12