Tešloje kepta silkė

Tešloje kepta silkė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 6 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Silkė, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Salotos, lapai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Išmirkytos silkės perpjaunamos išilgai pusiau ir išėmus kaulus, apdžiovinamos. Kiaušinių tryniai išsukami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama. Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą kartu su likusiais miltais ir druska. Silkės pavoliojamos tešloje ir iškepamos įkaitintame aliejuje. Tiekiamos ataušintos, papuoštos salotų lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
birute
2016-11-15 17:12
labai skanu
lina
2009-12-24 10:02
tikuosi bus skanu