Thai - Fungu jautienos maltinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldytų, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, 10 vienetų
- Pomidorai, saulėje džiovinti, 5 vienetai
- Padažas, saldžiai aštrus, 50 gramų
- Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo, 50 gramų
- Aliejus
- Sūris, „Mozzarella“ , šviežio, 100
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Užkepti jautienos maltinukai, gardinti „Thai-Fungu“ įdaru ir „Mozzarella“ sūriu.
„Biovela“ jautienos maltinius įkaitintoje keltuvėje be aliejaus apkepkite po 1 min. iš abiejų pusių.Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, riekelėmis – pievagrybius, juostelėmis – saulėje džiovintus pomidorus.
Pjaustytas daržoves apkepkite įkaitintuose riebaluose. Supilkite grietinėlę ir saldžiai aštrų padažą, viską patroškinkite dar 5 min., kol sutirštės.
Troškinį supilkite ant apkepto maltinio vidurio, užtarkuokite „Mozzarella“ sūrio.
Skardą su paruoštais maltiniais dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 200 °C). Po 3 min. mėgaukitės puikiu patiekalu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai