Thai - Fungu jautienos maltinukai

Thai - Fungu jautienos maltinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldytų, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pievagrybiai, 10 vienetų
  • Pomidorai, saulėje džiovinti, 5 vienetai
  • Padažas, saldžiai aštrus, 50 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo, 50 gramų
  • Aliejus
  • Sūris, „Mozzarella“ , šviežio, 100
Gaminimo instrukcija:
  1. Užkepti jautienos maltinukai, gardinti „Thai-Fungu“ įdaru ir „Mozzarella“ sūriu.
    „Biovela“ jautienos maltinius įkaitintoje keltuvėje be aliejaus apkepkite po 1 min. iš abiejų pusių.

  2. Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, riekelėmis – pievagrybius, juostelėmis – saulėje džiovintus pomidorus.

  3. Pjaustytas daržoves apkepkite įkaitintuose riebaluose. Supilkite grietinėlę ir saldžiai aštrų padažą, viską patroškinkite dar 5 min., kol sutirštės.

  4. Troškinį supilkite ant apkepto maltinio vidurio, užtarkuokite „Mozzarella“ sūrio.

  5. Skardą su paruoštais maltiniais dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 200 °C). Po 3 min. mėgaukitės puikiu patiekalu.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai