Tikras močiutės guliašas

Tikras močiutės guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, jautienos, 400 mililitrų
  • Pomidorų padažas, 40 gramų
  • Grietinė, 50 gramų
  • Svogūnai
  • Jautiena, stambiai supjaustyta, 500 gramų
  • Lauro lapai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mamyte
2019-05-13 12:46
Karta pabandziusi gaminu tik pagal si recepta. Labai skanu.
Greta
2018-04-11 06:39
Kokybiška jautiena tikrai labai skanu ir išsitroškina labai minkšta
ada
2018-04-07 13:53
tik ne jautiena,ir kieta ir neskanu
Dowīle
2018-02-26 22:57
Kazi aŗ skanu
Vii
2017-03-25 10:05
Ar jūs skaityti nemokat? Gi parašyta, kad jautienos, o ne kiaulienos reikia. Ir prie ko čia vengriškas guliašas ir šis, pavadintas " močiutės guliašu " du skirtingi dalykai. Jei būtų pavadintas vengrišku, nors pagal sudėtį ir gamybą toks nėra, tai galėtumėt kabinėtis. Skanus guliašas. Vyro mėgstamiausias!