Tikras močiutės guliašas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, jautienos, 400 mililitrų
- Pomidorų padažas, 40 gramų
- Grietinė, 50 gramų
- Svogūnai
- Jautiena, stambiai supjaustyta, 500 gramų
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai, malti
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.
Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.
Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.
Patiekti su bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-05-13 12:46
Karta pabandziusi gaminu tik pagal si recepta. Labai skanu.
2018-04-11 06:39
Kokybiška jautiena tikrai labai skanu ir išsitroškina labai minkšta
2018-04-07 13:53
tik ne jautiena,ir kieta ir neskanu
2018-02-26 22:57
Kazi aŗ skanu
2022-09-01 20:45