Tirolietiškas omletas su grybais

Tirolietiškas omletas su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, ar grietinėlė, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos šoninė, ar kumpis, rūkyta, 30 gramų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Bulvės, virtos, 3 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Iš vienos firmos Lietuvoje gaunu korteles su receptais – kaip pagaminti greitai, lengvai, skaniai. Štai ten ir radau šį receptą. Kai ką pakeičiau pagal savo skonį. Kadangi svogūnų ir česnako ne valgau, tai jų mano recepte ir nėra :)

1. Bulves išvirkite, nulupkite ir supjaustykite ne labai plonais griežinėliais.
Grybus nuplaukite ir supjaustykite riekelėmis.
Šoninę supjaustykite nedideliais kubeliais arba juostelėmis.

2. Kiaušinius išplakite su pienu ir žiupsneliu druskos.

3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite bulves ir kepkite, kol gražiai apskrus.

4. Kitoje keptuvėje kepkite grybus ant kaitrios ugnies.

5. Grybus sudėkite į keptuvę su bulvėmis, pagardinkite druska, pipirais. Supilkite kiaušinių plakinį, keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies.

6. Apibarstykite krapais, petražolėmis ir patiekite.

Vegetarai gali kepti omletą be kumpio – taip pat labai skanu :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gedas
2013-12-29 19:21
tikrai nebloga mintis , einu gaminti
Greta
2013-08-15 19:07
Na išbandėm, tai tikrai labai skanus patiekalas )
zaneta
2010-12-16 21:06
cia tai ydomus variantas oku:
Ana
2010-02-27 16:47
Labai gerai atrodo, super ir aisku bus labai skanu, labai megstu toki maista