Tiršta bulvienė su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, vištienos, 2 litrai
- Bulvės, 10 vienetų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lašinukai , 50 gramų
- Kiauliena, kepenėlės, 8 vienetai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-29 23:30