Tiršta bulvienė su mėsa

Tiršta bulvienė su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, vištienos, 2 litrai
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lašinukai , 50 gramų
  • Kiauliena, kepenėlės, 8 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zilvinas zymancius
2014-09-29 23:30
Rudens vakarui kad geriau mokytusi sociu pilvu