Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 200 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, kubelis, 0.5 vieneto
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Bulvės, 200 gramų
- Poras, 100 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės, smulkintos, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
4 porcijoms
Mėsą supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjaustytą mėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.
Svogūnus, morką ir bulves nulupti supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti. Įberti druskos ir pipirų.
Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.
Priedai:
Šviežios duonos riekutės su sviestu arba traški sausa duonelė.
Viena porcija - 189 kcal (791kJ)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-27 08:12