Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis

Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 200 gramų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, kubelis, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Bulvės, 200 gramų
  • Poras, 100 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, smulkintos, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

4 porcijoms

Mėsą supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjaustytą mėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.

Svogūnus, morką ir bulves nulupti supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti. Įberti druskos ir pipirų.

Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.

Priedai:
Šviežios duonos riekutės su sviestu arba traški sausa duonelė.

Viena porcija - 189 kcal (791kJ)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aiste
2011-06-27 08:12
Skani sriuba, tokia kasdiene, seimai patiko