Tiršta pieniška daržovių sriuba

Tiršta pieniška daržovių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 0.25 litro
  • Druska, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas, 475 mililitrai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, arba ghi, 3 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai, lapai, 2 vienetai
  • Kalendra, malta, 1 arbatinis šaukštelis
  • Ciberžolė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Daržovės, kubeliais, 675 gramai
Gaminimo instrukcija:

Sunkiame prikaistuvyje įkaitinkite ghi. Kelias sekundes pakepinkite lauro lapus, kalendrą ir kurkumą, po to greitai sudėkite supjaustytas daržoves. 4-5 minutes daržoves maišydami kepkite, kol vietomis apskrus. Tuomet įpilkite vandens, įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite ir retkarčiais pamaišydami virkite ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštės. Jei norite, palikite daržoves nesutrintas arba sutrinkite jas į košę ar išmaišykite elektriniu mikseriu. Jei sriubą pertrinate, nepamirškite išimti lauro lapu.
Kol daržovės verda, mažame prikaistuvyje ant vidutinės liepsnos įkaitinkite sviestą. Suberkite miltus ir 1-2 minutes gerai maišydami kepkite, kol jie ims ruduoti. Įpilkite karšto pieno. Maždaug 2 minutes padažą plakite, kol pakankamai sutirštės. Įmaišykite jį į sriubą ir užvirkite.
Gaminama: apie 45-50 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jelena
2015-09-16 11:13
Kokios daržovės labiau tinka šiai srubai?