Tiršta pievagrybių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Daržovės, prieskoninės, nuoviras, 2 litrai
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Svogūnai, mažas, 1 vienetas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 1 stiklinė
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru ir užvirinti. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą pašildyti. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-28 02:51