Tiršta pievagrybių sriuba

Tiršta pievagrybių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Daržovės, prieskoninės, nuoviras, 2 litrai
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Svogūnai, mažas, 1 vienetas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Grietinėlė, 35%, 1 stiklinė
  • Kvapieji pipirai
  • Druska
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru ir užvirinti. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą pašildyti. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Marija
2014-08-28 02:51
o kur svogūnas?