Tiršta sūrio sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Poras, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 60 gramų
- Lydytas sūris, 400 gramų
- Žalumynai, įvairūs
- Sultinys
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai