Tiuringijos kepsnys puodelyje

Tiuringijos kepsnys puodelyje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Jaučio inkstai, 1 vienetas
  • Raudonas vynas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Medus
  • Kiauliena, neriebi, 500 gramų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-03-02 12:59
Fui