Tiuringijos kepsnys puodelyje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Jaučio inkstai, 1 vienetas
- Raudonas vynas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Medus
- Kiauliena, neriebi, 500 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-02 12:59