Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Jautienos maltiniai (100 proc.), 2 vienetai
- Bandelės, 2 vienetai
- Ananasai, 2 vienetai
- Padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos šoninė, 150 gramų
- Pomidorai, 1 vienetas
- Salotos, 2 vienetai
- Kopūstai, 20 gramų
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 2
                                        
                    Ant bandelių uždėti šiek tiek kepsnių padažo, salotos lapą, mėsos maltinį, vėl padažo, plonai dėti supjaustytos šoninės, tada dėti labai plonai supjaustytus pomidoro griežinėlius, griežinėlį konservuoto ananaso, saloto, kelias plonais supjaustytas kopūsto juosteles ir vėl bandelę. Kepti grilyje apie 2-3 min.
Skanaus.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-11-09 13:03
Su ananasu kepu visada, o cia dar grilyje... Neapsakomas gerumas 
                    
2015-11-09 13:03
Super, super, super
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2016-07-31 14:48