Tobulo skonio rudens pyragas
 
                            
                Moliūginis-obuolinis rudens purusis pyragas :)
            
                Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kiaušiniai, 3 vienetai
- Aliejus, 1 stiklinė
- Cukrus, 2 stiklinės
- Moliūgai, tarkuotas, 3 stiklinės
- Obuoliai, 2 stiklinės
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Miltai, 3 stiklinės
- Graikiniai riešutai, 1 sauja
- Kokosas, drožlės, 1 saujelė
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 18
                                        
                    - Kiaušinius išplakti su cukrumi ir aliejumi. Sudėti moliūgus, obuolius ir kitus išvardytus produktus, o pabaigoje - miltus ir riešutus, kokosų drožles. 
- Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. (kepiau apie 1 val., kol prie įkišto į pyragą medinio pagaliuko nelipo tešla). 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    