„Torketti“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, arba margarinas, 125 gramai
- Cukrus, rudasis, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Alus, šviesus, 60 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Supilkite alų ir po truputį berkite miltus. Tešlą gerai išminkykite.
Iš tešlos suformuokite nedidelius volelius. Juos pavoliokite rudajame cukruje ir sulenkite kraštus vieną prie kito.
Kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių (pagal Celsijų) orkaitėje.
Tiesa, alų galima pakeisti gazuotu mineraliniu vandeniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-07 17:24
O kiek cukraus į tešlą kaip suprantu tie 3 šaukštai apvoliojimui, o recepte rašoma sviestą išsukti su cukrumi...
2014-11-07 17:20
Bent jau nuotrauką įdėkit pagal surašytą receptą
2014-07-03 13:37
kodel butinai rudas cukrus,jokio skirtumo nera,galit deti ir paprasta,saldumas tas pat ir skonis tas pat.
2012-11-16 22:20
kaip tik kepu,ziuresim kas gausis
2014-12-25 22:27