Tortas ale Tiramisu

Tortas ale Tiramisu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Kremui:
  • Grietinėlė, 35%, 420 gramų
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kakava, 1 žiupsnelis
Biskvitui:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kukurūzų krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Sulaistymui:
  • Kava, 1 stiklinė
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Brendis, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Tortinę iškloti kepimo popieriumi.
    Kiaušinius plakti su cukrumi, kol masė padvigubės, sudėti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir viską išmaišyti.
    Gautą masę sukrėsti į tortinę ir kepti apie 30 minučių.
    Biskvitą atvėsinti ir perpjauti per pusę išilgai.
    Kavą pasaldinti cukrumi, atvėsinti ir įpilti brendį.
    Sulaistyti biskvitus.

  2. Grietinėlę plakti, kol suputoja, suberti cukrų ir toliau plakti iki standumo.
    Maskarponę atšildyti iki kambario temperatūros ir po truputį įsukti plaktą grietinėlę.
    Gautu kremu pertepti sulaistytus torto lakštus, aptepti torto šonus.
    Užbarstyti kakavos. Galima papuošti.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai