Tortas "BRAŠKĖ"

Tortas "BRAŠKĖ"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 8 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 8 vienetai
  • Cukraus pudra, 8 valgomieji šaukštai
  • Braškės, 500 gramų
  • Kiviai, 3 vienetai
  • Grietinėlė, 35%, 36%, 250 gramų
  • Uogienė, ar džemas, braškių
  • Juodasis šokoladas, plytelės, 2 vienetai
  • Prieskoniai, marcipanas
  • Žemės riešutai, skaldyti
Gaminimo instrukcija:

4 kiaušinius išplakti su cukraus pudra, kol masė padvigubės, įmaišyti miltus ir kepti ant 180 kol iškeps biskvitas. Antra taip pat kepti 4 kiaušiniai, 4 šauktai cukraus pudros ir 4 šaukstai miltu!

Susipjaustyti pusę braškių ir kitą pusę papuošimui supjaustyti su kiviais, išsiplakti grietinėlę ir sumaišyti supjaustytas braškes ir 1 pakelį riešutų. Sulaistyti biskvitą ir tepti džemą, ant jo tepti išplaktą grietinėlę sumaišytą su braškėm ir riešutais. Kitą biskvitą perpjauti per pusę ir aptepti džemu. Biskvito viršų aplaistyti sultimis ir dėti plonai iškočiotą marcipaną. Ant viršaus lyginti ištirpintą šokoladą ir papuošti pjaustytais vaisiais. Šonus papuošti skrudintais riešutais. Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
panele
2015-06-29 16:11
nu o garstycios kur dedasi?
Adrone
2014-06-11 23:53
Is tokio recepto parasymo ,niekas nesigas.
Mergyte
2011-04-19 00:51
DEKUI LABAI
zosia
2011-04-18 19:55
atrodo skanus
Mergyte
2011-03-11 14:31
Labai aciu.ir tikrai labai svelnus ir skanus