Tortas "Grietinė"

Tortas "Grietinė"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Želė, kivio skonio (pakelis), 1 vienetas
  • Vyšnios, be kauliukų (šviežios arba šaldytos), 1 stiklinė
  • Grietinė, 700 gramų
  • Želatina, lapeliai, 2 vienetai
  • Cukrus, 400 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Gaminimas:
papildomai reiks 3 tortų biskvitų ir papuošimų pagal savo vaizduotę.
Sustengdiname želė atskiruose indeliuose kaip parašyta ant pakuotės. Stiklinėje želatiną užpilame vandeniu ir, kai išbrinksta, statome stiklinę į šiltą vandenį ir maišome, kol ištirps ir neliks gumulėlių. Želatiną pilame su grietine, cukrumi ir vaniliniu cukrumi į plaktuvą ir gerai išplakame. Gerai sustengusias žele supjaustome kubeliais. Imame vieną paplotį ant jo dedame žele gabaliukus ir apipilame maždaug trečdaliu grietinės masės. švelniai užspaudžiame antrą biskvitą, ant kurio dedame vyšnias ir taip pat apipilame trečdaliu plaktos grietinės. Ant viršaus dedame paskutinįjį paplotį, apipilame likusia grietinės mase, kad pasidengtų ne tik viršus, bet ir šonai. Puošiame įvairiai pagal savo norus. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mr
2018-11-11 15:44
gražiai atrodo