Tortas iš krekerių "Žuvytės"

Tortas iš krekerių "Žuvytės"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 0.5 litro
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Krekeriai, nesūdyti, 0.5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:

Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
asta
2015-09-17 11:33
tikrai cia dar dedasi tirpintas rudududu su grietine, ir cukraus tikrai daugiau nereikia...
aldona
2015-08-05 17:08
Ir aš darau, bet dar įspaudžiu citrinos sulčių. Labai maloniai kvepia ir gaivus skonis...
lile
2015-08-04 19:38
Neatrodo kad su grietine. Gal su kokiu rududu?
Laura
2015-08-03 00:31
Čia gi desertas, kaip jis gali būti tinkamas pietų stalui?
as
2015-08-01 08:05
skaniai atrodo,o kodel jis toks rudas,tai gal pavirinti reikia grietine?