Tortas "Mozaika"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Želė, įvairių spalvų pakuotės, 3 vienetai
- Grietinė, 400 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Želatina, 30 gramų
- Pienas, 1.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Padaryti skirtingas trijų rūšių želė. Sustingus supjaustyti kubeliais ir padėti į šaldytuvą.
Išbrinkinti piene želatiną. Tada ištirpinti kaitinant. Atvėsinti.
Grietinę ir cukrų suplakti elektriniu plaktuvu, supilti atvėsusį pieną su želatiną ir vėl išplakti.
Į turimą masę sudėti želė gabaliukus ir išmaišyti. Supilti į formą ir padėti į šaldytuvą sustingti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-07-03 19:06
nereikia cia pieno, cia reikia cukraus pudros
2015-06-21 08:00
Puikus receptas...
2015-04-14 21:23
Super! Pavyko ir patiko! Aciu
2015-04-04 16:18
Fainas fainas fainas desertas.
2016-12-20 13:31