Tortas - Pavasarinis Napoleonas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bemielė sluoksniuota tešla, 1 pakelis
- Kondensuotas pienas, 1 skardinė
- Sviestas, 200 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
- Pabarstukai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir, truputį pakočiojus, išpjauti norimos formos papločius.
Papločius subadyti šakute ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
Iškepusius atvėsinti.
Ruošiame kremą: produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, berti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti.
Surinkimas: imti paplotį, tepti kremą, dėti kitą paplotį ir vėl tepti kremą. Pasilikti kremo torto viršui ir šonams aptepti. Vieną paplotį pasilikti trupiniams.
Pasiliktą paplotį sulaužyti, trupinukais apiberti torto viršų ir šonus.
Puošti galima stambesniais trupiniais, pabarstukais.
Palikti šaldytuvę nakčiai. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai