Tortas "Seklyčia"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Soda, nubrauktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Margarinas, 200 gramų
- Grietinė, indelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-09 12:24
Nuo kada soda eina kaip kildinamoji medžiaga kapotos tešlos gaminyje? Šio torto recepto autorių sušaudyti reikėtų už tokį išsityčiojimą iš gaminio. Merginos, aš pats konditeris, bet šito irgi nesupratau niekaip. Kažkokia parodija, o ne gaminys gautis turėtų...
2015-01-12 20:15
aš tai viską supratau , visai lengva čia
2014-01-11 20:08
kas kepa tortus ,supranta,bet tai nera tikrasisreceptas
2013-06-07 16:09
tokio recepto autoriu tiesiog reiktu istrint is google.Prastesnio recepto apibudinimo nesu skaiciusi.Kiek kepti,kaip kepti,kokiu kremu pertepti.....
2017-03-11 16:37