Tortas su kokoso pienu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kokosų pienas, 800 gramų
- Varškė, 1 kilogramas
- Cukrus, 200 mililitrų
- Likeris, 100 mililitrų
- Želatina, 6 arbatiniai šaukšteliai
- Vynuogės, 1 sauja
- Mėta, 1 sauja
- Sausainiai, 300 gramų
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-24 18:17