Tortas su kokoso pienu

Tortas su kokoso pienu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Kokosų pienas, 800 gramų
  • Varškė, 1 kilogramas
  • Cukrus, 200 mililitrų
  • Likeris, 100 mililitrų
  • Želatina, 6 arbatiniai šaukšteliai
Papuošimui:
  • Vynuogės, 1 sauja
  • Mėta, 1 sauja
Pagrindui:
  • Sausainiai, 300 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
    Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
    Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.

  2. Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
    Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
    Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
    Supilti viską ant pagrindo.
    Statyti į šaldytuvą.
    Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ugne
2017-10-24 18:17
skanus pyragas grazus