Tortas su šokoladu

Tortas su šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Cukrus, 300 gramų
  • Margarinas, 200 gramų
  • Miltai, 300 gramų
  • Kakava, 6 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinėlė, 35%, 420 gramų
  • Sūris, Filadelfijos, 125
  • Cukraus pudra, 5
  • Vyšnios, 1 skardinė
  • Šokoladas, 100 gramų
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Likeris, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iškepame du biskvitus iš kiaušinių, cukraus, margarino, miltų. kakavos ir kepimo miltelių.
    Formą tortui naudojau 28 cm. Formą išklojame kepimo popieriumi ir kepame 30 min. Iškepusius biskvitus padaliname į 4 dalis (naudojau siūlą).

  2. Kol biskvitai vėsta gaminame šokoladinį pertepimus:
    1.Puode ištirpiname šokoladą, tada supilam pieną ir verdame, kol pradės tirštėti.
    2. Grietinėlę išplakame kartu su cukrumi iki tirštumo. Tada įplakti Filadelfijos sūrį.

  3. Sulaistome biskvitą, tada tepame sluoksnį grietinėlės kremo, apibarstome vyšniomis, dedame antrą biskvitą, tada - šokolado kremą, vėl - biskvitą, tada sulaistome, tada - sūrio kremą ir vyšnias ir ,galiausiai, - paskutinį biskvitą, kurį puošiame dvejais kremais.

    Sulaistymui naudojau vyšnių sirupą nuo vyšnių, šaukštą cukraus ir keturis šaukštus likerio.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą