Tortas su sviestiniu kremu

Tortas su sviestiniu kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Cukrus, 150 gramų
  • Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 70 gramų
  • Krakmolas, bulvių, 40 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, minkštas, 250 gramų
  • Druska
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Kava, pupelės, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, 200 gramų
  • Migdolai, drožlės, 20 gramų
  • Kava, pupelės, 16 vienetų
Gaminimo instrukcija:

24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais ir kavos pupelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai