Tortas su sviestiniu kremu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 70 gramų
- Krakmolas, bulvių, 40 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, minkštas, 250 gramų
- Druska
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Kava, pupelės, 3 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 200 gramų
- Migdolai, drožlės, 20 gramų
- Kava, pupelės, 16 vienetų
Gaminimo instrukcija:
24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais ir kavos pupelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai