Tortas su varškės kremu ir avietėmis

Tortas su varškės kremu ir avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 300
  • Cukraus pudra, 1.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 150 gramų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 300 gramų
  • Mėta, lapeliai, 10 vienetų
  • Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.

  2. Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.

  3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.

  4. Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2014-03-17 22:34
arba kazkas nemoka gamint pats laikas butu,sitiek metu,sena boba tuoj busi ka cia busi,jau esi