Tortas su varškės kremu ir avietėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avietės, 300
- Cukraus pudra, 1.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Miltai, 150 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Varškė, 300 gramų
- Mėta, lapeliai, 10 vienetų
- Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.
Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-17 22:34