Tortas-vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, tryniai, 8 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Džemas
- Varškė, 400 gramų
- Želatina, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Citrinos, reikalingos sultys ir žievelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Trynius išsukti su cukrumi, iki purumo.
Į miltus suberti krakmolą, persijoti ir suberti į masę.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Ją išpilti plonu sluoksniu ant pergamentiniu popieriumi išklotos skardos ir iškepti.
Kepinį išversti ant drobės, viršų aptepti džemu.
Prilaikant drobę, kepinį susukti standžiu voleliu ir padėti šaltai.
Kremui: varškę ištrinti su cukrumi ir tryniais. Želatiną ištirpinti, sumaišyti su pienu ir supilti į varškę. Pabaigoje supilti citrinos sultis ir suberti žieveles. Gerai išmaišyti.
Formą iškloti supjaustytomis vyniotinio riekutėmis ir užpilti kremu. Gerai atšaldyti šaldytuve. Prieš patiekiant išversti į lėkštę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-20 14:13
Mmmmm
2013-11-04 19:11
pieva
2013-10-20 08:03
pertepti,ir kam dar trys tryniai?
2016-03-15 10:57