Tortas-vyniotinis

Tortas-vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, tryniai, 8 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Džemas
  • Varškė, 400 gramų
  • Želatina, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Citrinos, reikalingos sultys ir žievelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Trynius išsukti su cukrumi, iki purumo.
Į miltus suberti krakmolą, persijoti ir suberti į masę.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Ją išpilti plonu sluoksniu ant pergamentiniu popieriumi išklotos skardos ir iškepti.
Kepinį išversti ant drobės, viršų aptepti džemu.
Prilaikant drobę, kepinį susukti standžiu voleliu ir padėti šaltai.
Kremui: varškę ištrinti su cukrumi ir tryniais. Želatiną ištirpinti, sumaišyti su pienu ir supilti į varškę. Pabaigoje supilti citrinos sultis ir suberti žieveles. Gerai išmaišyti.
Formą iškloti supjaustytomis vyniotinio riekutėmis ir užpilti kremu. Gerai atšaldyti šaldytuve. Prieš patiekiant išversti į lėkštę.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
aurija
2016-03-15 10:57
ismok pirma gerai paaiskint paskui rasyk
lina
2016-02-20 14:13
Mmmmm
ieva
2013-11-04 19:11
pieva
tai kada
2013-10-20 08:03
pertepti,ir kam dar trys tryniai?